top of page

CADEAU-BON

Duik in een onvergelijkbare ervaring van luxe en ontspanning met onze exclusieve geschenkbonnen, een uitnodiging om de kunst van de mannelijke stijl te ontdekken in een elegante en tijdloze omgeving.

 

Stel je voor dat je het salon binnenkomt, doordrenkt van betoverende noten van jazz, rock en soul, wat zorgt voor een warme en meeslepende sfeer. Hier lijkt de tijd stil te staan, en geniet je van een welverdiende pauze weg van de drukte van het dagelijkse leven. Het is een bijzonder moment waarin je wordt meegenomen door de muziek, de betoverende geuren van hoogwaardige producten en de rustgevende sfeer die in het salon heerst.

 

Onze cadeaubonnen geven je de keuze tussen een knipbeurt of een deskundige baardverzorging, elk voor 30 EUR. Of kies voor de volledige ervaring met beide diensten voor 60 EUR. Wat je ook kiest, onze diensten zijn ontworpen om je een uniek moment te bezorgen waarin je kunt ontspannen, opladen en je verbonden kunt voelen.

 

Hier worden gesprekken tussen mannen aangemoedigd, maar ook stilte wordt gewaardeerd. Het is een ruimte waarin je vrijelijk kunt praten of gewoon kunt genieten van de rust en sereniteit. Het is een moment voor jou, weg van de zorgen van het dagelijkse leven, waarin elke handeling met zorg en precisie wordt uitgevoerd om je een onberispelijk resultaat te bieden.

 

Om je cadeaubon te verkrijgen, hoef je alleen maar contact met ons op te nemen via e-mail. Eenmaal gereserveerd, kun je hem ophalen in de salon op een tijdstip dat jou uitkomt. 

 

Geef je geliefden het geschenk van elegantie en welzijn, met onze geschenkbonnen voor eersteklas kappers- en barbierdiensten.

bottom of page